Equsana Minivit All 10 kg - Skickas ej, endast avhämtning

Pris:
439 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Equsana Minivit Allround är ett välsmakande och mineral- och vitaminfoder i kapselform som täcker hästens mikromineralbehov. Gäller huvudsakligen de hästar som går endast på grovfoder.

Smakfulla vitaminer och mineraler i godisform som täcker behovet av mikromineraler hos hästar som i första hand utfodras med grovfoder, det vill säga de går på bra gräs på sommaren och får i sig stora mängder hö eller wrap dagligen på vintern. Godisarna är tillsatta med en örtblandning, vilket säkerställer en fin smak och doft och därmed god aptit. Godsakerna ger inte hästen energi, protein eller makromineraler, detta måste hästen ha genom grovfodret. Godsakerna kan även användas som tillskott om hästen får minskad mängd kraftfoder.

Godsakerna täcker behovet av vitaminer och mineraler hos vuxna hästar som inte är tränade eller lätttränade och som inte har särskilda behov. Om din häst har särskilda behov, t ex i form av dålig hovkvalitet, sommareksem eller går på diet, tipsar vi dig gärna om vilken produkt du med fördel kan välja istället.

Näringsinnehåll per kg
Kalcium 10 g
Fosfor 6 g
Natrium 0,4 g
Magnesium 8,0 g
Zink 5560 mg
Koppar 2020 mg
Mangan 5300 mg
Selen 25 mg
Jod 63,8 mg

Vitamin D3 72700 IE
Vitamin E    7500 mg
Vitamin B1    388 mg
Vitamin B6    180 mg
Vitamin B12  0,18 mg
Folinsyre      180 mg

Råvaruinnehåll
Luserngrönmjöl, Vetekli, Korn, Melass, Majs, Örter, Vitaminer och mineraler