Kakaosmörskivor 225g EKO (minst hållbar till 2023-01-31)

Ord. pris: 
110 kr
Rea:
55 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
55 kr (50%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Minst hållbar till utgången av 2023-01.
 
  • Ekologiska
  • Näringsrik
  • Peruanskt kakaosmör

Rawpowder kakaosmör är producerad från råa kakaobönor, där man utvinner både kakao för tillverkning av Rawpowders kakaosmör är producerad från råa kakaobönor, där man utvinner både kakao för tillverkning av chokladkakor samt kakao oljan. Kakao oljan tas till vara och får stelna till en vit rå krämig smör som har en delikat och rik chokladsmak. De kakaobönor vi använder för tillverkning av våra kakao smör skivor är av Criollo sorten som ofta kallas ”Queen of Cacao” på grund av sin höga kvalitet.

De peruanska Criollo kakaosmör är helt utan tillsatser och är nyttigt fett som kommer från kakaobönan. 
 
INGREDIENSER: Ekologiska kakao smör wafers - skivor.
 
URSPRUNGSLAND: Peru.
 
NÄRINGSINNEHÅLL per 100 gram:
Energi: 899kcal/ 3696kJ
Fett: 99,89g
Varav mättade fettsyror: 63,07g 
Kolhydrater: 0g
Varav naturligt socker: 0g 
Fibrer: 0g
Protein: 0g 
Salt: 0g
 
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
Vårt kakaosmör kan adderas till din smoothie, din dessert eller användas som matlagningingrediens, det kan också användas som en naturlig fuktkräm.
Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.
 
FÖRVARING: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.samt kakaooljan. Kakaooljan tas till vara och får stelna till ett vitt krämigt smör som har en delikat och rik chokladsmak. De kakaobönor vi använder för tillverkning av våra kakaosmörskivor är av sorten Criollo som ofta kallas ”Queen of Cacao” på grund av sin höga kvalitet. Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme (ca 18 °C – 20 °C). Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.