Q10 60k – Holistic

Pris:
219 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
Holistic Q10 är ett kosttillskott.

I Holistic Q10 hittar du äkta naturlig fermenterad q10, en vitaminlik substans som spelar en viktig roll för att bilda energi i mitokondrierna - cellernas kraftverk.

I Holistic Q10 hittar du äkta naturlig, japansk fermenterad q10, en vitaminlik substans som spelar en viktg roll för att bilda energi i mitokondrierna - cellernas kraftverk eftersom det är här näring och syre omvandlas till energi som cellerna kan använda.

Q10 finns i alla celler men de största koncentrationerna finns i hjärta, lever och i immunförsvarets celler, organ som kräver mycket energi.

Q10 fungerar även som en fettlöslig antioxidant och skyddar cellmembran och LDL kolesterol från oxidering, den regenererar dessutom andra antioxidanter som vitamin C och E. Nivåerna av q10 i kroppen sjunker vartefter vi åldras, varför tillskott kan vara en god idé.

Holistic Q10 är berikad med vitamin C som bidrar till normal energiomsättning, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och minska trötthet och utmattning.

Ingredienser
Ekologisk linfröolja*
Kapselskal (modifierad stärkelse, glycerol, karragenan, röd järnoxid)
Q10 (ubikinon)
L-askorbinsyra
Klumpförebyggande medel (kiseldioxid)
 *SE-EKO-01. Total mängd ekologisk råvara 50 %

Vegetabilisk kapsel av modifierad stärkelse, glycerol, karragenan och röd järnoxid.
 
En kapsel innehållerDRI i %
Q10 60 mg*
C-vitamin25 mg30
*DRI är inte fastställt
  
Dosering vuxna
Dosering vuxna: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Förvaring
Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.