Växtnäring EKO Ocean Solution

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager
Dina grödor kommer att älska Ocean Solution – lika bra till grönsaker på friland och i växthus, fruktträd och bär, som dina pelargoner och andra krukväxter. Du får stora, vackra, starka växter fulla av nyttigheter på ett helt naturligt sätt.   

OceanSolution är det nya revolutionerande sättet att återbörda alla mineraler och spårämnen till odlingsmarken genom en växtnäringsprodukt som utvinns ur havets innehåll av alla periodiska systemets 90+ ämnen.

OceanSolution bygger på en patentsökt process där man extraherar och koncentrerar alla de mineraler och spårämnen som samlats i havet till ett effektivt och drygt växtnäringsämneskoncentrat. Produkten produceras av havsvatten som är fullständigt rent från gifter och processen görs långt från land.

Studier gjorda av tillverkaren Ocean Grown i USA, visar att  
  • grödan smakar signifikant mycket bättre än traditionellt odlad
  • har längre hållbarhet än tradtionellt odlad
  • påverkan på miljön är signifikant mycket lägre. 

OceanSolution är pusselbiten som saknas i alla odling. 
Pusselbiten som gör att till och med ekologisk odling kan börja ge samma avkastning som handelsgödselbaserat jordbruk. Detta med minskat användande av olika växtskyddsmedel. OceanSolution ökar avkastningen, eliminerar eller minskar drastiskt giftanvändningen, skapar näringsrika växter, återställer balansen i naturen och våra vattendrag samt sparar pengar för odlaren. Användandet av OceanSolution leder till att naturen kan återhämta sig och som en följd får vi tillbaka harmonin i samspelet mellan växter, djur och människor igen. 

Levereras i flaska om 1 liter koncentrat som spädes 1:100 i vanligt vatten. Räcker till ca 5000 kvm. Blanda i vattenkanna och jordförbättra eller i en sprayflaska och spraya på hela växten, den tar då upp näringen genom bladen. Fullständig information levereras med flaskan. 

Du kan också läsa mera på tillverkarens hemsida OceanGrown, USA