Våtservetter Baby, Klimatneutrala 72 st

Pris:
65 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Våtservetter med naturliga, milda ingredienser

Den känsliga huden hos bebisar borde bara rengöras med naturliga ingredienser av vegetabiliskt ursprung, och det är precis därför ATTITUDE har tagit fram sina biologiskt nedbrytbara våtservetter.

Effektiva nog att göra rent och eftersom de är helt utan syntetiska dofter, färgämnen eller petrokemiska derivater går de också utmärkt att kompostera.

Ingredienser
Aqua, sodium citrate, sodium benzoate, potassium sorbate, glycerin, sodium cocoamphoacetate, aloe barbadensis leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, citric acid.

Egenskaper
CO2-neutral: bidrar inte till klimatförändring
Vegetabiliskt baserat / Naturligt / Biologiskt nedbrytbart
Cellulosafiber från hållbara källor (trä)
Helt nedbrytbara och komposterbara
Hypoallergena och doftfria
Vegan

Certifierad av EcoLogo: http://ulenvironment.com/ecologo
ECOLOGO Certifiering klassificeras som en ISO Typ 1 miljömärkning och ingår i the Global Ecolabelling Network (https://globalecolabelling.net/). The Global Ecolabelling Network består av 27 miljömärkningar i 60 olika länder. I Sverige representeras den av Svanen och Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. I Nordamerika representeras den av ECOLOGO.

Certifierad CRUELTY FREE & VEGAN av PETA.
PETAS certifiering innebär att produkten inte innehåller animaliska ingredienser och att tillverkaren inte testar på djur. Se mer info här: https://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=5027

All vår tillverkning sker med 100% förnybar energi. Vi samarbetar även med Earth Day för att kompensera för vårt klimatavtryck, genom plantering av nya träd.

Alla våra förpackningar består av återvunnen HDPE #2 plast - den plast som är enklast att återvinna.