Kollamasken Smådjur

Pris:
399 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Provtagningskit för parasiter hos ditt husdjur. Passar för hund och katt men kan också användas för andra mindre djur som t.ex. fågel eller gnagare

Träckprovet skickas till laboratorium för att upptäcka ägg från spolmask och hakmask samt ev. koccidier

Kollamasken Smådjur är ett provtagningskit för parasiter hos ditt husdjur. Kollamasken Smådjur passar för hund och katt men kan också användas för andra mindre djur som till exempel fågel eller gnagare. I träckprovet som skickas till Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik kan man upptäcka ägg från spolmask och hakmask samt eventuella koccidier. Hos kaniner och marsvin kan även springmaskägg påvisas med denna metod. Träckprov är inte en säker metod för att påvisa bandmask men om man ser ett misstänkt bandmasksegment i avföringen kan man skicka med det i en separat plastpåse och kostnadsfritt få hjälp med att avgöra vad det är. Instruktion för hur man samlar träck följer med boxen. Giardia- och lungmaskundersökning kan begäras som tillägg mot extra kostnad. För provtagningsinstruktion, se följesedeln.

Provet analyseras samma dag som det kommer till laboratoriet och svaret skickas senast följande dag. Svar får du med e-post eller brev. Förpackningen är en returförpackning och portot är betalt. Kostnaden för analysen är inkluderat i priset.

Askens innehåll: följesedel, provrör, spatel, engångshandskar, instruktionsbroschyr med avmaskningstips.