A-vitamin - Närokällan

Pris:
159 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
NK1841
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Denna A-vitamin består av Retinylpalmitat, en form som tas upp av kroppen direkt. A-vitamin är viktigt för immunsystem, hud

Denna A-vitamin består av retinylpalmitat vilket till skillnad från betakaroten inte behöver omvandlas till A-vitamin innan det tas upp av kroppen, utan det tas upp direkt. Fördelen är att du tar upp A-vitaminet mycket lättare och det fungerar bäst för de som har svårt att omvandla betakaroten till ren A-vitamin i kroppen.

A-vitamin bidrar till normal funktion av immunsystemet, upprätthåller normal syn och hud samt normala slemhinnor som täcker insidan av näsa och lungor (de första försvarsposterna mot virus, bakterier och gifter).
  • A-vitamin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och hud.
  • A-vitamin bidrar till bibehållandet av normal syn.
  • A-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet.

Innehåll  per dos  (% DRI*)
A-vitamin 10 000IE  3 mg  (375 %)
*Dagligt referensintag

Ingredienser
Fyllnadsmedel (kokosolja, risextrakt), vegetabilisk kapsel (pullulan), A-vitamin (retinylpalmitat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Doser:  100
Form:  Kapslar
Förpackning:  100 kapslar
Rekommenderad daglig dos:  1 kapsel med mat
Vegansk:  Ja
Förvaring:  Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil., slemhinnor och ögon.