Acai bärpulver 50g Eko

Ord. pris: 
124 kr
Rea:
99 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
25 kr (20%)
Antal:
Finns i lager
Acaibäret är en liten lila frukt som härstammar från den brasilianska skogen, Acaifrukten växer på det så kallade Acaipalmen. Det är allmänt känt att det är en av planetens mest näringsrika fruktsorter, den innehåller en stor andel antioxidanter, nyttiga omega fettsyror, aminosyror och kostfiber, dessutom smaken är delikat med en svag doft av björnbär och choklad.

Acaibär har en betydande näringsprofil, den ger kalcium, järn, protein och kostfiber. Dess halt av Omega-6 och Omega-9-fettsyror är betydande högt. Det är också en potent källa till antioxidanter. I själva verket har Rawpowders Acai ett fantastisk ORAC-värde (Oxygen Radical Absorbans Capacity) på 50.000 enheter per 100 gram. För att sätta detta i perspektiv, röda druvors värde är 740 på ORAC-skalan.

Acai ökar energin och stärker immunförsvaret, vilket har gjort att det har blivit en dietsensation bland världsklassidrottare. Att lägga Rawpowders Acaipulver till din mat är ungefär som att äta den mytomspunna medelhavskosten, i lätt förvaltad form.
 
  • Ekologiskt
  • Frystorkad
  • Utan tillsatt socker

Ingredienser
Ekologiskt RAW Acaipulver, frystorkat.
 
Ursprung: Brasilien
 
Näringsinnehåll per 100 gram
Energi: 2203 kJ / 525 kcal
Protein: 9.2 g
Fett: 50 g
Kolhydrater: 30 g
varav sockerarter: 8 g och kostfibrer: 22g
 
REKOMENDERAD ANVÄNDING
Häll 1-2 Teskedar av pulvret i mjölk, juice, eller i en smoothie.
Det finns andra alternativ tillexempel att strö över eller tillsätta till mat, produkten ska förvaras i kylskåp efter öppning.
Vi rekommenderar att ni börjar med halva doseringen de första 2 veckorna för att minimera sidoeffekterna av avgiftningen.
 
Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme. Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost.

Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.