Ansiktscreme Intensiv - Ljung of Lapland

Pris:
229 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Ljung1002
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Fuktighetsbevarande lugnande ansiktscreme rik på antioxidanter och baserad på ekologisk aloe vera, rosenvatten och jojobaolja som stärker och skyddar huden. Den har en intensivt återfuktande och lätt konsistens som drar in i huden och ger en sammetslen känsla. Innehåller Ljungextrakt med beprövad bioaktivitet av Ljungblommor från polcirkeln som har lugnande verkan på känslig hud. Mild blommig doft av ros och jasmin!

• 100 % aloevera gel med bioaktiva ämnen som ökar hudens förmåga att binda fukt. Otroligt bra vid torr, känslig hud, brännskador och akne, då den har kylande effekt och antiseptisk verkan.

• Ljungextrakt är rikt på antioxidanter, har anti-inflammatorisk verkan och innehåller naturlig ursolsyra som genom mjuka impulser stöttar strukturen hos kollagentrådarna. Resultatet är en förbättring av elasticiteten i huden.

• Jojobaolja innehåller A- och D-vitamin och är effektivt mjukgörande, skyddande och fuktbindande för huden och har ett visst naturligt solskydd.

• Ros är känd för att vara lugnande, svalkande och antiseptisk, samt främjar hudens naturliga ph-balans.

Passar alla hudtyper men speciellt bra för torr/ känslig /acnebenägen hud i behov av extra fukt. Vid problemhud eller mycket känslig hud kan även doftfri Ringblomscreme vara ett alternativ.

VEGANSK
EKOLOGISK

50 ml

___________________

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland, av Vindelälvens rena friska källvatten! Ljungs hudvårdsprodukter tillverkas av ekologiskt odlade råvaror från växtriket som är fullt nedbrytbara och bidrar till en bättre miljö.

Produkterna håller hög kvalité och uppfyller kraven för certifieringar som finns på marknaden idag. Ljung har dock valt att inte certifiera sina produkter eftersom det är en hög kostnad utan enhetliga riktlinjer, som i slutändan läggs på priset till kund.