Ansiktscreme Vitamin - Ljung of Lapland

Pris:
229 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Ljung1001
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Näringsrik fuktighetsbevarande antiage- creme som motverkar hudens ålderstecken. Innehåller vitamin A, D, E och verksamma ingredienser som skyddar, balanserar och förbättrar hudens elasticitet och ger fin lyster. Apelsinblomvatten och eterisk oljeblandning av tangerine, ylang ylang, litsea cubeba och rosengeranium ger en underbar somrig doft!

• Morotsextrakt med naturligt lykopen och betakaroten, pro vitamin A, skyddar mot fria radikaler och hjälper till vid nybildning av hudceller. Dessa växtämnen är mycket effektiva antioxidanter som skyddar huden mot skador som orsakats av solljus samt ger huden livgivande fin lyster.

• Ljungextrakt är rikt på antioxidanter och har beprövad effekt mot åldrandeprocessen i huden.

• Gurkörtolja är den bästa källan till GLA, gammalinolensyra som är en essentiell fettsyra som ger näring till huden och hjälper till vid cellförnyelsen.

• Tistelolja har hög halt av den essentiella fettsyran linolsyra som behövs för att motverka torr hud och upprätthålla god hudfunktion i stort.

Ansiktscreme Vitamin är talgbalanserande och passar därför de flesta hudtyper, både torr, fet, blandhy och mogen hy.

VEGANSK
EKOLOGISK

50 ml

___________________

Ljung hudvård står för ekologisk, närproducerad och miljövänlig hudvård och tillverkas i hjärtat av Lappland, av Vindelälvens rena friska källvatten! Ljungs hudvårdsprodukter tillverkas av ekologiskt odlade råvaror från växtriket som är fullt nedbrytbara och bidrar till en bättre miljö.

Produkterna håller hög kvalité och uppfyller kraven för certifieringar som finns på marknaden idag. Ljung har dock valt att inte certifiera sina produkter eftersom det är en hög kostnad utan enhetliga riktlinjer, som i slutändan läggs på priset till kund.