APS COLLAGEN C+ 180g

Pris:
249 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kollagen är ett naturligt protein som utgör den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad och som underhåller styrka och flexibilitet. Proteinet utgör en tredjedel av allt protein i kroppen och förekommer framförallt i stödjevävnad som hud, ben och senor. Kollagen utför också strukturer i leder, ligament, brosk, bindväv, muskelvävnad, hår och naglar.

Kollagenproduktionen i kroppen börjar avta redan i 25-30 årsåldern. Då vi inte får i oss någon väsentlig mängd kollagen genom kosten är det enkelt att tillföra med APS Collagen C+. Du blandar ½ skopa i valfri dryck.

APS Collagen C+ innehåller hydroliserat kollagen med en frisk smak av apelsin. Kollagenet är lättlösligt och enkelt att dosera genom måttet som följer med påsen.

Antioxidanten – Vitamin C
C-vitamin stödjer produktionen av kollagen i kroppen och behövs bland annat för att bygga upp kroppens brosk- och benvävnad. Därför är det viktigt att du har tillräckligt med C-vitamin i din kost för att öka kollagensyntesen.

Ingredienser
Hydrolyserat kollagen (från nötkreatur), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (apelsin), vitamin C (askorbinsyra), färgämne (betakaroten).