Attitude Leksaks & Ytrengörare utan doft 475 ml

Pris:
89 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Spreja och torka. Idealisk för effektiv rengöring av alla ytor barn kommer i kontakt med. För daglig användning. Spreja på ytor och vattentåliga leksaker och torka av. För leksaker som inte tål vatten/tvätt, spreja på en torr trasa och torka av.
 
  • Praktisk - ingen eftersköljning behövs
  • Utan parfym
  • Alla våra tensider är från förnybara råmaterial (växtbaserad glukos och fettalkoholer).
  • Certifierad CRUELTY FREE & VEGAN av PETA.

Ingredienser: Water (solvent), Caprylyl glucoside (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Sodium citrate (chelating agent), Sodium bicarbonate (pH buffer)

Ingredienserna till Attitudes produkter utvinns ur mineral- och växtbaserade källor. Det finns inga ingredienser av animaliskt ursprung. 

Förpackningen är tillverkad av återvunnden HDPE#2 plast. 

Certifierad av Ecologo, vilket innebär att produkten har genomgått rigorösa vetenskapliga tester och/eller omfattande extern revision för att säkerställa att produkten uppfyller hårda miljökrav som ställs av en oberoende tredje part. 

Produktionsaläggningen som tillverkat produkten (både innehåll och förpackning) drivs av förnybar energi. ATtitude samarbetar även med Earth Day för att kompensera för sitt klimatavtryck, genom plantering av nya träd. Tillverkas i Kanada.

Förvaras oåtkomligt för barn.