Aurora Mega Liposomal C dospåsar

Pris:
529 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Här får du Auroras högdoserade och mycket lättupptagliga C-vitamin i smidiga dosförpackningar. Varje förpackning innehåller 3000 mg C-vitamin och är enkelt att ta med i väskan. Aurora Mega-Liposomal C dosförpackningar innehåller 32 dosförpackningar.

AURORA har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitativ liposomal C-vitamin. Alla Auroras produkter tillverkas med strikt kvalitetskontroll och enligt högsta standard.

Varje dos av Auroras C-vitamin består av miljontals mikroskopiska bubblor (liposomer) fyllda med C-vitamin. Varje bubbla (liposom) omges av skyddande, kroppsegna fosfolipider (non-GMO lecithin) och tar sig, via matsmältningssystemet, till tarmen och ut i kroppen. Upptaget av denna C-vitamin är jämförbar med injicerat C-vitamin och den innehåller så mycket som 2 gram. Vanligt C-vitamin tas inte upp i dessa höga doser.

Maltodextrinen /dextrosen är ekologisk och är en form av fermenterat socker. Det görs enligt en patenterad process för att använda som konservering. Detta gör att inga onaturliga konserveringsmedel behöver användas. 1% av detta tillsätts i produkten. Sockerhalten är ca 0%

Steviolglykosiderna som används framställs genom att enbart använda vatten och alkohol (etanol). Under torkningsprocessen försvinner dessa helt och hållet. Ingen bensen, inget artificiellt eller andra kemikalier används någonstans i processen.

Näringsinnehåll
per dosMängdDRI %
C-vitamin3000 mg3750 
*Dagligt referensintag

Ingredienser
Destillerat vatten, sojalecitin, C-vitamin (askorbinsyra, natriumaskorbat), vegetabiliskt glycerin, naturlig arom (apelsin), xantangummi, sötningsmedel (steviolglykosider), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Doser: 32
Form: Flytande
Rekommenderad daglig dos: 1 dospåse, (15ml)
Vegansk: Ja

Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn, Dospåsarna skall konsumeras direkt vid öppnande.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.