B12 med folsyra 60 tab - Alpha Plus

Pris:
118 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
AP4-184
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Bidrar till att minska trötthet och utmattning

B12-vitamin bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal bildning av röda blodkroppar. Folat bidrar till vävnadstillväxt hos gravida och till normal blodbildning. B12-vitamin och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning.

Ingredienser
Sötningsmedel (mannitol, majsstärkelse), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa) fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), naturlig apelsinarom, antioxidationsmedel (citronsyra), B12-vitamin (cyanokobalamin), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).
Innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Rekommenderat intag
1 sugtablett, en gång dagligen. Tabletten suges /smältes under tungan.

Näringsvärde
Innehåll per dagsdos om 1 tab (DRI*%)
Folsyra 400µg (200)
B12-vitamin 1 000µg (40000)
* Dagligt referensintag (DRI).

Biobaserad burk
Burken (exklusive lock, etikett och ”liner”) i denna produkt är tillverkad av Green Polyethylene, en biobaserad och fullt återvinningsbar biopolymer tillverkad av sockerrör.

OBSERVERA! Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.