Back On Track Nättäcke Svart

Pris:
1 895 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
155 cm svart
Antal:
Beställningsvara
Nättäcket är det optimala hästtäcket för dig som vill kunna ge din häst Back on Track-känslan och effekten året runt med ett och samma täcke.

Under sommaren är nättäcket det perfekta täcket eftersom det andas så mycket som ett täcke kan göra, tack vare det starka mycket luftiga nätet som finns utanpå det heltäckande lagret av tunt keramiskt tyg. Det används både som undertäcke, transporttäcke, svettäcke och i boxen under de varma årstiderna. Eftersom täcket används under andra täcken så kommer du att använda det året runt. Täcket skyddas dessutom då av ett vanligt yttertäcke. 

Täcket kan med fördel användas före träning/tävling för att förvärma musklerna och efter träning/tävling för att hjälpa musklernas återhämtning. Genom att använda ett helt täcke får man Back on Track-effekten på både bog-, rygg-, kors- och lårmuskulaturen.

Nättäcket har ett innertyg av polypropylen med insmält keramik. Utvändigt finns ett tunt nättyg för maximal andningsfunktion. Nättäcket är polyesterförstärkt längs halsöppningen och har teddyfoder vid manken. Täcket har dubbla bogspännen (bältesknäppning) och kryssgjordar (snabbknäppning). Det finns ett stort svanskydd med svansrem och öglor för bensnören. Har en bättre passformän andra täcken då nätet är mer eftergivligt än vanligt heltäckande tyg.

Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram.

Foder: 100% Polypropylen keramtextil
Yttertyg: 100% Polyester keramfiber.

De är mera åt det rymliga hållet vad gäller storlekar.