Barntandborste Kanin

Pris:
49 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
En extra mjuk tandborste av nylon med ett ergonomiskt handtag tillverkad av 100 procent majsstärkelse, passar perfekt i en liten hand! 

Den här fina barntandborsten är gjord av miljösmart och giftfri bioplast. Skaftet är gjort av majsstärkelse vilket gör att det till och med är biologiskt nedbrytbart. Förutom detta är det en riktigt bra tandborste som rengör effektivt och är skön att hålla i.

Du sköter den precis som andra tandborstar genom rejäl rengöring efter varje gång ni borstat. Och den bör bytas ut med jämna mellanrum.

Passar för barn från 6 månader. 
 
Kompostering:
1. Bryt av tandborsthuvudet.
2. Släng i kompost för nylon.  
3. Resten av borsten (handtaget) är helt komposterbart. 
 
Byt tandborste var 8 veckor eller innan vid behov.
 

Jack N 'Jill är ett familjeägt företag vars sortiment består av naturliga tandkrämer och munhygien produkter för de minsta familjemedlemmarna – allt för att barnen, och miljön, ska slippa komma i kontakt med onödiga tillsatser och kemikalier.

Jack N 'Jill tar starkt hänsyn till miljön i hela produktionsprocessen, inklusive innehållet i tandkrämen, och förpackningarna som omsluter produkterna är utformade för att ha minimal påverkan på miljön och självklart återvinningsbara.