Blodmjöl - SP Standardt

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
105-0300
Antal:
Standardt BLODMJÖL är en ren naturprodukt och innehåller naturliga mineraler som järn. Blodmjöl innehåller även andra ämnen som är viktiga för livsprocessen, t ex Selen, Zink, Koppar och Magnesium.

Rekommenderas till ungdjur, dräktiga och de som motionerar mycket för att bygga upp muskelmassa. Blodmjöl stimulerar bildandet av röda blodkroppar och är en viktig del av upprätthållandet av kroppens naturliga försvar. Dessutom bidrar det till ökad syresättning som stimulerar tillväxten av muskulatur som ökar djurets styrka och kondition. Blodpulver kan även ge en kraftigare, tätare och glansigare päls.

Om du lagar egen mat och använder vitt kött som kyckling, kalkon eller annan fågel är blodmjöl bra att tillsätta. Även till fläsk, lamm, vom och fisk rekommenderar vi att tillsätta Standardt BLODMJÖL. Dessa råvaror är blodfattiga och ett blod/järntillskott förhöjer näringsinnehållet i den egenlagade maten. Blodmjöl upptages oberoende av annat födoämnesintag och dosen är optimerad med avseende på ingående komponenter. Järn upptas oberoende av annan kost men tänk på att det hämmar kalkupptaget om de intas tillsammans.

Utmärkt för de som lagar sin egen mat. Var noga med att blanda i Standardt BLODMJÖL först när maten har svalnat, höga temperaturer kan bryta ner/skada näringsnivåerna /råvarorna.

Behöver ni hjälp med foderstater, recept, kostrelaterade problem eller har andra frågor är ni välkomna att kontakta oss direkt.

Kan även ges tillsammans med ett helfoder.

Standardt BLODMJÖL är en Svenskutvecklad-/tillverkad produkt, registrerat och godkänd av Jordbruksverket. Innehåller enbart råvaror som är kontrollerade och godkända enligt Svenska normer, regler och lagar.
 
För viltspårsträning: Blanda ca 1 msk Standardt BLODMJÖL + ca 1 dl vatten
 
Vitaminer & mineraler/spårämnen kan bidra till:
  • Allmänkonditionen
  • kroppens naturliga försvar
  • stimulera tillväxten
  • viktig del i den röda blodkroppsproduktionen

Kostrelaterade problem kan bidra till:
  • Anemi
  • kraftlösthet/trötthet
  • järnbrist
  • bleka slemhinnor

Innehållsförteckning
Blodmjöl (hemoglobin 100 %)

Dosering per dag
Hundens vikt
0–5 kg0,5 tsk
5–10 kg1 tsk
10–20 kg1,5 tsk
20–30 kg2 tsk
30+ kg1+ msk
Kattens vikt
0–2,5 kg1 krm
2,5-5 kg2 krm
5+ kg1 tsk

1 tsk = ca 2 g. Doseringen bör fördelas över dagens samtliga mål.Bör fasas in med +1/4 dos varje vecka tills full giva är nådd. 


Tillverkningsland: Sverige

Råprotein       89,10%
Järn (mg/kg)  2 700,00