Bragg Äppelcidervinäger 473ml EKO

Pris:
129 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
BRA646
Antal:
Kommentar till butiken:
Endast i fysisk butik
Braggs ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syra. Vinägern innehåller produktionens "mamma" (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. "mamman" kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.
Begreppet "mamman" (The Mother) är mindre lätt att förklara men den visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg.

Bragg organic, raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska och ekologiskt, odlade äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified och koshercertifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider och är naturligt välsmakande. Äppelcidervinäger har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den.

Dosering:
Tag 1 msk det första du gör på morgonen för att starta igång metabolismen och för att erhålla en basisk effekt. Du kan även hälla 1 msk i ditt badvatten eller använd i håret efter schamponering.

Näringsinnehåll per 100 ml
Energi  15kJ/3,6 kcal
Fett  <0,5 gram
  - varav mättat fett  <0,5 gram
Kolhydrater  0,6 g
  - varav sockerarter  <0,5 gram
Protein  <0,5 gram
Salt  <0,5 gram

Ingredienser
Ekologisk äppelcidervinäger (från ekologiska äpplen), vatten. Utspädd till 5% syrahalt.

Ekologisk:  Ja
Form:  Flytande
Förpackning:  473 ml eller 946 ml
Portioner:  32 / 63
Rekommenderad daglig dos:  1-2 matskedar
Vegansk:  Ja
Förvaring:  Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.