Canikur® Pro Pasta

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Bi771696
Typ:
30 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Canikur Pro är en välsmakande pasta till hund och katt för att förbättra tarmfloran under perioder av stress, antibiotikabehandling eller vid andra tillstånd som kan påverka den naturliga bakteriefloran i tarmen. Innehåller en form av probiotika som normalt finns närvarande i frisk tarm, prebiotika för att förbättra tillväxt av välgörande bakterier i tarmen samt en mineralrik lera som fungerar som bindemedel. Leran kan t.ex. binda vätska i tarmen.

Canikur Pro kan användas vid obalans i tarmen, som komplement till medicinsk behandling eller i förebyggande syfte. Behandling ska pågå i minst tre dagar.

Pastan kan antingen sprutas direkt i djurets mun eller i matskålen. Pastan är välsmakande och accepteras av de flesta hundar och katter.

Ingredienser
SOJAOLJA, inaktiverat jäst, glukos, natriumklorid, dinatriumfosfat och solrosolja. Tillsatsämnen: Enterococcus faecium, bentonit

Dosera Canikur Pro med doseringssprutan. Vrid ringen på sprutans kolv till önskad dos och tryck ut pastan i matskålen eller direkt i djurets mun. Dosera enligt viktanvisning två gånger dagligen.

Dosering
Katt: 1-2 ml, 2 gånger dagligen
Hund:
Vikt < 10 kg, 2 ml två gånger dagligen
Vikt 11-25 kg, 4 ml två gånger dagligen
Vikt 26-40 kg, 6 ml två gånger dagligen
Vikt > 40 kg, 8 ml två gånger dagligen