Collagen + 175g Rawpowder

Pris:
259 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
RP9523
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kollagen är kroppens viktigaste byggsten och utgör cirka 30% av proteinerna i vår kropp. Kollagen säkerställer sammanhållningen, elasticiteten och regenereringen av vår bindväv, inklusive hud, senor, ledband, brosk och ben, det är starkt, flexibelt och är "limmet" som håller ihop allting.

Rawpowders Collagen av märket Peptan® producerat i EU är så kallade typ 1-kollagenpeptider. Detta innebär att peptiderna är identiska med de kollagener som finns i mänskliga ben och hud. Peptan® är en ren, naturlig bioaktiv produkt som innehåller mer än 97% protein (i torrvikt).

Detta Kollagen är i peptidform, även kallad Hydrolyserat kollagen, har väldigt hög biotillgänglighet och är lösligt i kallt vatten. Tillverkaren använder kvalitetsledningssystem, baserat på ISO 9001 och HACCP-principerna, som helt och hållet följer regelverkets krav för att säkerställa högsta produktkvalitet och säkerhet.

Collagen Plus innehåller proteinet kollagen i peptidform för bästa upptaget dessutom hela 5% vegetabilisk Hyaluronsyra plus den skonsamma C-vitamin iform av kalciumaskorbat.

Ingredienser
Hydrolyserat fisk kollagen pulver, hyaluronsyra och vitamin C.

URSPRUNGSLAND: Frankrike.

Allergiinformation
Råvara från fisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallergier.

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
5g (1 stor tesked=4,25g kollagen, 250mg hyaluronsyra och 125mg C-vitamin) löses upp i vatten dagligen. Kan också blandas med valfri vätska eller tillsättas i smoothies, yoghurt, gröt och bakning.
Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är ej lämplig för fisk- och skaldjursallergiker.
 
FÖRVARING: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Högkänslig mot fuktig miljö. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsdeklaration per 100g
Energi 355Kcal/1486kJ
Fett 0g
Varav mättade fettsyror 0g
Kolhydrater 2,2g
varav sockerarter 0g
Fiber 0g
Protein 85g
Salt 1,1g
Hyaluronsyra (1500kDA) 5g
Vitamin C (Kalciumaskorbat)/ 2,5g