Djävulsklo mald 600 g

Pris:
389 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
EB0545
Antal:
Finns i lager
Djävulsklo är en afrikansk ört som växer främst i Sydafrika och Namibia. Djävulsklo tillhör sesamsläktet och den lilla frukten som torkas påminner om en klo. Handeln med djävulsklo har ökat på senare år, då mer och mer har skrivits om dess välgörande egenskaper. Detta har medfört en diskussion om hot av artens överlevnad i vilt tillstånd.

I södra Afrika har djävulsklo använts traditionellt av människor under årtusenden. De torkade rotdelarna används som ett avkok för att lindra olika åkommor, främst ledsmärta och värk.

Eclipse Biofarmab handlar med certifierade odlare och produkten innehåller 100% ren, mald djävulsklorot av högsta kvalitet. Djävulsklo kan ges i förebyggande syfte för att minska stelhet och stimulera rörlighet på äldre hästar, eller vid redan uppkomna liknande problem. Effekt uppnås först efter 2-4 veckors användning.

Tänk på att djävulsklo inte ska ges till dräktiga ston, då det kan stimulera livmodern. Djävulsklo ska inte heller ges till djur med konstaterat magsår (detta då djävulsklo är något blodförtunnande).

OBS! 96 timmars tävlingskarens

Certifierat odlad mald djävulsklorot.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE
För ökad vitalitet hos hästen.

SAMMANSÄTTNING
100% djävulsklorot (Harpogophytum procumbens) mald.

DOSERING
1-3 dosmått per dag
1 dosmått = 10 g