Dr. Mercola H2 Molecular Hydrogen

Pris:
319 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Du kan inte undvika oxidativ stress. Det är något som händer naturligt i dina celler. Och när du hoppar på stressfaktorerna i vardagen, som föroreningar och bearbetade livsmedel, kan du sluta med höga nivåer av oxidativ stress som kan skada dina celler och påskynda cellulär åldrande.

Väte är den minsta molekylen i universum och kan enkelt tränga igenom varje vävnad i din kropp, inklusive din hjärna och celldelar som din mitokondrier och cellkärnan.

De två viktigaste attributerna hos molekylärt väte, eller H2-gas är dess biotillgänglighet och partikelstorleken.

Även om det finns olika sätt att få vätgas i kroppen, är det mest effektiva och enkla sättet att dricka molekylärt väterikt vatten.

De flesta vätetabletter skapar låga halter av H2 på endast 1-2 ppm, och tabletterna måste användas i en stängd behållare, annars fungerar de inte korrekt.

Efter många års forskning har Dr. Mercola hittat en pionjär som har utvecklat en enkel tablett som skapar molekylär vätgas med hög koncentration med hjälp av en speciell kliniskt validerad process.

Dessa H2 Molecular Hydrogen-tabletter skapar mycket högre koncentrationer på upp till 8 ppm i 480 ml vatten. Och det gör det i en öppen behållare utan behov av ett lock.

Lägg bara en dessa H2 Molecular Hydrogen tabletter i ett 500 ml glas med rumstempererat, filtrerat vatten. Det tar bara 90 sekunder att skapa molekylärt vätevatten i en verkligt kraftfull koncentration. Vi rekommenderar att du dricker hela glaset inom en minut.

Den totala processen kunde inte vara enklare ... På mindre än tre minuter har du "pulserat" din kropp med en betydande dos molekylär vätgas, och nästa dag eller till och med veckan får du njuta av dess många fördelar.

Detta H2 Molecular Hydrogen använder en speciell klass ren elementärt magnesium som bärare och ger dig cirka 80 mg magnesium per tablett.

Näringvärde per dos om 1 tablett  (DRI %)
Magnesium 80 mg  (21%)

Ingredienser
Magnesium, dextros, äppelsyra, vinsyra, adipinsyra

Förpackning:30 tabletter
Rekommenderad daglig dos:1 tablett löses i ett glas vatten och dricks omedelbart
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej