EM® SkinCare – Hud- hov- och sårvård på djur

Pris:
135 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
EM® SkinCare är en hud- hov- och sårvårdsprodukt för djur som skapar mikrobiell balans utanpå alla sorters djur. Förkortar läkningstid på sår och hämmar sjukdomar så som svamp på huden, i öron och på tassar.  EM®SkinCare bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. 

EM® SkinCare hud- hov- och sårvård för djur. Den innehåller en aktiv blandning av naturligt förekommande mikroorganismer som skapar mikrobiell balans på djurens hud och päls. Detta gör att hudens immunförsvar stärks och sjukdomar hämmas.

Mikroorganismer finns överallt och på alla ytor, både invärtes och utvärtes på oss människor och på djur. När djurets inre hamnar i obalans förändras även den mikrobiella balansen på huden eftersom huden är ett av de större reningsorganen. Det gör att huden blir mer känslig för angrepp av svamp, eksem, insekter, sol och andra påfrestningar. EM® SkinCare är ett komplement till vårt sortiment som finns för att stärka djuren inifrån. EM® SkinCare är lämplig för alla slags djur.

Vad gör EM SkinCare?
EM® SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden/pälsen och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. I praktiken har EM® SkinCare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa svampinfektioner på huden, i öron och tassar. Även en mycket bra hjälp vid hovproblem. EM® SkinCare bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. Återfuktar skadad hud vilket förkortar läkningsprocessen.

Användning
EM® SkinCare är mycket milt och kan användas på alla djur och på känsliga delar så som nos, öron, ljuver, runt ögon osv.
Passar för alla slags djur.
OBS! Produkten är mörkbrun i färgen och ger en ton av brunt på vita/ljusa pälsar.

Dosering
Spraya på pälsen och/eller det irriterade/skadade området. Använd gärna en mjuk borste för att få ner det ordentligt i pälsen. Upprepa varje eller varannan dag.

Innehåll
EM® SkinCare hud- hov- och sårvård för djur. 100% naturlig. Innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen.

Aktiva mikroberna:
Fotosyntesbakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum.
Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei.
Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

Storlekar
Finns färdigblandad i 150ml och 1 liters sprayflaskor.
Vid sjukdom eller allvarliga besvär konsultera alltid veterinär.

Förvaring
Förvaras i rumstemperatur. Ej i direkt sol.