Epsomsalt – Pure Mineral Bathing

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Westlabs Epsomsalt består av ren magnesiumsulfat. Salterna stimulerar musklerna till att slappna av och därigenom påskynda läkning och minskar ömhet. Saltet bidrar dessutom till att öka magnesium och sulfathalter. Perfekt att använda efter träning.
 
  • Öka magnesium och sulfathalter
  • Ömma muskler och leder
  • Välbefinnande

Innehållsförteckning
Magnesiumsulfat

TIPS PÅ ANVÄNDNING

Bad: blanda 2 dl Epsomsalt i badet och kombinera ev med din favoritolja (inte tvål) – detta verkar muskelavslappande och smärtlindrande. Huden blir fin och för förlängd effekt kan man se till att torka försiktigt istället för att gnugga med handduken efter badet. Stanna i badet minst 20 minuter.

Fötter: Ta en kvarts dl Epsomsalt i ett kärl med varmt vatten, sätt i fötterna och njut så länge du vill. Kärlet ska såklart vara stort nog för fötterna, och vattnet ska vara så hett som du klarar. Detta lindrar smärta i fötterna, tar bort dålig lukt och gör huden mjukare. Det kan också dra ut överflödig vätska om du har ödem. Också bra mot blåsor, förhårdnader och liktornar.

Ansiktsrengöring: Blanda en halv tesked med din vanliga ansiktsrengöring - massera in och tvätta av med kallt vatten.

Hår: Gör din egen volumizer. Blanda lika delar conditioner och Epsomsalt och värm i en kastrull. Massera in massan i håret, låt sitta i 20 minuter och skölj ut.