Fly-City Getingfälla, giftfri

Pris:
119 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Fly-City getingfälla fångar getingar på ett ekologiskt och helt giftfritt sätt.

Betet i Fly-Citys getingfångare består av blandade proteinpulver och är fullständigt giftfritt. Getingarna lockas till fällan av doften och när de väl kommit in i fällan hittar de inte ut igen och drunknar. 

Fly-City getingfångare är verksam i 4-6 veckor och är helt ekologisk. När den är full stoppar du den i en påse och lägger den i soporna alternativt bränner upp den.
Fångaren är endast avsedd för utomhusbruk, då solens strålar ser till att aktivera betet. En nyupphängd Fly-City behöver minst 3 dagar på sig för att aktiveras, beroende på temperatur och sol. 

Effektiv och giftfri!
1. Packa upp getingfångaren. Blanda betet med 1/2 liter vatten.
2. Häll blandningen in i påsen genom hålet i locket.
3. Fyll på med ljummet vatten upp till "waterline" - linjen. Slut topplocket och sätt på upphängningsbygeln genom att trycka ner pilarna i de små hålen på locket.
4. Häng flugfångaren i ett träd, på flaggstången etc ca 1,5 meter över marken, 5-10 meter från huset. Flugfångaren måste hänga så att den träffas av solstrålar. Solen hjälper till att aktivera flugfångaren.
5. För att få bästa möjliga resultat byter man ut flugfångaren var sjätte vecka. En nyupphängd flugfångare behöver 3-7 dagar för att aktiveras beroende på temperatur och sol.