Fylld mörk choklad - Passion-Mango 80g EKO

Pris:
62 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Mörk choklad minimum 70% kakaohalt som är utvecklad för att långsamt smälta i munnen. Med intensiv fyllning: Mango och passionsfrukt.

18 st separata chokladrutor - enkelt att dela med sig!

Ekologisk gourmetchoklad från Saveurs et Nature

Saveurs et Natures 100% ekologiska choklader är bland de bästa i Europa, och de levereras till Europas finaste chokladbutiker. Det är ett litet familjeägt företag, beläget i den lilla byn L’Hebergement i Loiredistriktet i västra Frankrike.

Chokladen tillverkas av Criollo- och Forasterobönor från Dominikanska republiken och Västafrika. Men vad som verkligen utmärker chokladen är dess höga halt av kakaosmör.

Sojalecitin (bindemedel) tillsätts i nästan all kommersiell choklad. Saveurs et Nature använder inte lecitin alls - istället tillsätter de mer kakaosmör. Kakaosmör ger chokladens mjukhet, fyllnad och arom, avgör hur lätt den smälter i munnen och minskar dess bitterhet. Kakaosmör har en hög halt (35%) av en Omega-9 fettsyra som har kopplats till minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Kakaosmör är även rikt på Vitamin E.

Ingredienser: kakaomassa*, rörsocker*, MJÖLK*, VETEsirap*, kakaosmör*, passionsfruktsjuice*: 6%, MJÖLKpulver*, mangopuré*: 0.7%.  
*Från ekologisk odling  

Kan innehålla spår av jordnöt, nötter och sesamfrön.

Näringsdeklaration per 100 gram
Energi2206 kJ / 530 kcal
Fett35,7g
  - varav mättat fett22,6g
Kolhydrater42g
  - varav sockerarter32,2g
Protein7,1g
Salt0,05 mg