Hälsosåpa – Original 1 liter – Dr Sannas

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Vore det skönt att bara ha en tvål, för alla tillfällen, livet ut! Välkommen att prova vår Hälsosåpa / Health Soap 1 liter!

Vi ville skapa en tvål som kan användas för hela kroppen, resten av livet. Resultatet blev vår Hälsosåpa. En tvål för ansikte, händer, hela kroppen och till varma bad. Finns i 250ml anpassad för händerna, duschen och ansiktet och 1 liter anpassad för varma såpabad.

Vår pH 10 Hälso Såpa™ är gjord för hela kroppen och passar för långa, varma och renande bad.

Vår hälsotvål renar och är mild för huden. Den kan användas som tvål för händer, hela kroppen och till varma bad.

Den är naturligt tillverkad för din hud och har pH-värde 10 vilket samtidigt ger en naturligt antibakteriell effekt. Den är skapad för att ge dig en känsla av friskhet och välbefinnande. Vår Hälso Såpa™ är dryg och skonsam, helt fri från syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel och parfym. Den är naturlig, helt enkelt.

Dr Sannas varma såpabad
Medan du tappar upp varmt vatten tillsätter du 1-2 dl Hälsosåpa och ligger sedan i badet i 30 minuter upp till två timmar, ju längre desto skönare. Tips är  att dricka mycket vatten efteråt då badet kan vara vätskedrivande.

Gör Dr Sannas badkur genom att ta 3-5 varma såpabad varje vecka under tre veckors tid så hjälper det till att rena din hud från orenheter.

Innehåll
Aqua, Potassium Tallate, Sodium Sulfate.

En enklare förklaring av innehållet
Förtvålad tallolja – Den är naturlig, helt enkelt.

Hållbarhet: Två år
Övrigt: Naturligt innehåll. Undvik ögonkontakt.
Volym: 1000 ml