Hampafröolja 100ml - Loelle Hemp Seed Oil

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
LOE018
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Loelles hampafröolja ger en riktig näringsboost till hud, hår och naglar. Den vackert gröna oljan är fullproppad med vitaminer, antioxidanter och innehåller den kraftfulla antioxidanten Q10 som stöttar cellförnyelsen och kan hjälpa till att förebygga ålderstecken.

Oljan är rik på essentiella fettsyrorna omega 3 och 6 som stärker hudens eget barriärskydd och innehåller även den omtalade fettsyran GLA, gammalinolensyra, vars antiinflammatoriska egenskaper kan lugna och läka inflammerad hud samt eksem och psoriasis.

Den torra oljan absorberas snabbt, verkar reparerande, hjälper till att binda fukt och passar känslig, torr, mogen och aknebenägen hud.

Hampafröolja gör huden slät och välmående, ger fin lyster till torrt frissigt hår och kan stärka naglar och nagelband. Hampafröolja är helt enkelt en riktig näringsbomb som passar alla som vill ge hud, hår och naglar lite extra näring och omtanke!

Loelles hampafröolja kallpressas varsamt ur frön från industrihampa och inte från bladen och ger därför ingen berusningseffekt. Loelles hampafröolja är 100% ekologisk, naturlig och av högsta kvalité.

INCI: Cannabis sativa (Hemp) seed oil

Hand made in Romania