Hampaprotein 50% RAW EKO 300g (bäst före 2022-02)

Ord. pris: 
129 kr
Rea:
69 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
60 kr (47%)
Typ:
300g Rawpowder
Antal:
Finns i lager
Bäst före utgången av februari 2022, men håller förstås längre.

Hampaprotein är ett malt frö av den välkända plantan ”Cannabis sativa”. Det är ett naturligt fenomen, den innehåller en stor mängd aminosyror, fettsyror och en optimal mängd omega-3 och omega 6-fettsyror. Den har också en rik källa av enkel upptagbar protein, fiber och olika mineraler.

Hampa protein har en nötaktig smak vilket gör att det är enkelt och gott att äta, men också att tillsätta i olika maträtter.

Hampaprotein är gjord av 100% ekologisk hampa. Fröna är noggrant undersökta för att upptäcka föroreningar, och rengörs för att avlägsna främmande föremål. De blir sedan sorterade för att avlägsna ohälsosamma frön, och pressade för att framställa olja. Den resterande massan av fiber och protein är mald. En process som ska separera fibern från proteinet, vilket sedan samlas och paketeras i pulver form.

Rekommenderad användning:
Tillsätt 20-30g av hampa protein pulver till vatten, mjölk eller juice. Vi rekommenderar att du skakar/blandar. Upptas 2-3 gånger per dag. Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme. Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost.. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer .

Ursprungsland: Tyskland

Energivärde:
Energi 365 kcal/ 1528 kJ
Fett 12 g
Varav mättade fettsyror: 1,5 g
Kolhydrater 9 g
Varav socker 7 g
Fibrer 27,9 g
Protein 50 g
Salt/Natrium 0,3 g

Förvaring: Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme.  Förpackningen bör hållas tillsluten. Förvaras utom räckhåll för barn.