HCL Plus 180 tab

Pris:
725 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Alpha Plus HCL Plus är ett kosttillskott som ger dig en vegetabilisk växt- och enzymblandning med betainhydroklorid, gentiana, proteas, lipas och B1-vitamin för en pH-stabil matsmältningsprodukt. Betainhydroklorid simulerar verkan som de sura magsafterna har i magsäcken. Ett bra pH-värde i magsäcken är viktigt för god matsmältning och bra näringsupptagning.

HCL Plus är utvecklad av Trace Elements, Inc. i USA. Den används i samband med näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys. Bor du i Örnsköldsvik så rekommenderar vi att du gör din hårmineralanalys hos Frida Brannholm Body & Soul.

Rekommenderat intag
1–3 tabletter, två till tre gånger dagligen i början av de största måltiderna.
Tabletterna ska sväljas hela tillsammans med vatten. Tugga inte sönder tabletten eller på annat sätt demontera tabletten innan intag. Produkten innehåller betainhydroklorid som omvandlas till saltsyra vid kontakt med vatten. Munhålan är inte lika syratålig som magsäcken.

Ingredienser
Betainhydroklorid, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellullosa), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror), gentianarot (Gentiana scabra Bge, pulver 1:1), proteas 3.0, lipas, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellullosa), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, veg. glycerin, hydroxypropylcellulosa), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), tiamin (tiaminhydroklorid, B1-vitamin).

Näringsvärden
Innehåll per dagsdos om 2 tabletter (DRI%)
Tiamin (B1-vitamin)  2mg  (182)
Betainhydroklorid  900mg  (*)
Gentianarot  200mg  (*)
Proteas   3.0100mg  (*)
             (200SAPU)
Lipas      90mg  (*)
             (900FIP)
* Dagligt referensintag (DRI) ej fastställt.