HS Comfort Steel - Övergångstäcke 150g

Ord. pris: 
1 099 kr
Rea:
799 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
300 kr (27%)
Typ:
155 cm
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Övergångstäcke producerat av marknadens starkaste material.
Nu med ännu bättre passform!


Täcket är gjort av 1200 D blank ballistik polyester, som ger en lyxig känsla. Ett otroligt slitstarkt material, som gör att täcket tål hårda tag. Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till >5000!

Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder med HS-loggor invävda i fodertyget. Innanmätet är 150 g fyllning som gör att din häst håller sig varm. Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse. Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen. Det lilla bogvecket utmed kantbandet skapar rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse. Detta är ett täcke som skall inverka minimalt på hästens naturliga rörelseschema, utan snarare uppmuntra till detsamma. Försett med dolda spännen för att fästa eventuellt löst halstäcke.

Kryssbelagda frontspännen i metall, med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm och tejpade sömmar. Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Kraftiga reflexpasspoaler. Ägaretikett inuti och HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen. HANSBO SPORT-plakett i metall fäst i täckets vänstra nedankant.

Ett täcke som garanterat att kommer bli en favorit.