HS Comfort Steel - Vintertäcke 300g

Ord. pris: 
1 299 kr
Rea:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
300 kr (23%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Vintertäcke Premium, producerat av marknadens starkaste material. Nu med förbättrad passform!

Täcket är gjort av 1200 D blank ballistik polyester, som ger en lyxig känsla. Ett otroligt slitstarkt material, som gör att täcket tål hårda tag. Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till >5000!

Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder med HS-loggor invävda i fodertyget. Innanmätet är 300 g fyllning som garanterat kommer att hålla din häst varm i det kallaste av väder. Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse. Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen. Det lilla bogvecket skapar rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse.

Detta är ett täcke som inte skall inverka på hästens naturliga rörelseschema utan snarare uppmuntra till detsamma. Försett med dolda metallspännen för att fästa eventuellt löst halstäcke. Kryssbelagda frontspännen i metall med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm och tejpade sömmar. Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Kraftiga reflexpasspoaler.

Ägaretikett inuti och HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen.

HANSBO SPORT-plakett i metall fäst i täckets vänstra nedankant.

Finns i storlekarna 115 – 165 cm och ny färg för i år är STEEL.

Ett täcke som garanterat kommer att bli en favorit.

Köp till hals >>