Hundregntäcke utan stoppning – Back on Track

Pris:
629 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
3255-40
Typ:
40
Antal:
Finns i lager
Ett tunt regntäcke i Back on Track-tyg som håller din hund torr i ur och skur. Tack vare Back on Track-tyget, kan hunden behålla sin egen värme utan att hunden överhettas.

Yttertyget är i stark ripstop-kvalitet med en hög andningskapacitet och sömmarna är tejpade.

Den utmärkta passformen hos Back on Tracks regntäcke skyddar hundens viktigaste muskelgrupperoch det känsliga området kring magen. Regntäcket har flera smarta lösningar såsom dubbla remmar som håller upp maggördeln. Detta för att regn och väta hela tiden rinner av täcket utan att kunna samlas i maggördeln. Öppning för kopplet täcks av extra tyg. Allt för att hålla vätan ute.

Det går att justera storleken vid nacken och över manken för optimal passform. Den har justerbara och utbytbara elastiska bensnören i bak och hål vid nacken för kopplet.Täcket är även utrustad med reflexer på sidorna för dig och hundens säkerhet.

Täcket finns nu även med dubbla bogveck från storlek 37 till 86. Detta för att passa fler hundraser även de med grövre benstomme.Hur vattentät en väv är anges i måttet vattenpelare. Normaltser man värden mellan 1500 mm och 2000 mm.

Vi är stolta över att erbjuda måttet 3000 mm i vattentäthet. En vävs andningsförmåga eller genomsläpplighet mäts i gram/m²/24 tim. Ju högre värde desto bättre förmåga har väven att släppa ut överskottsvärme och vattenånga. Vi är likaså stolta över att ha ett täcke med 3000 gram/m²/24 tim i andningsförmåga.

För rätt storlek, mät hunden från koppelöglan till svansroten.

Material
Foder: 100% Polypropylen keramtextil, Stoppning 100% Polyester keramfiber
Yttertyg: 100% Polyester

Tvättanvisningar/Tvättråd
Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram.