ImmunBalans – Holistic

Pris:
209 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Finns i lager
Holistic ImmunBalans (hette tidigare ImmunStark) innehåller det patenterade ämnet Wellmune®, en 1,3/1,6-betaglukan. ImmunBalans innehåller även vitamin C, D och B6 samt zink, koppar och selen som samtliga bidrar till immunsystemets normala funktion.

Användningsområden
Holistic ImmunBalans innehåller Wellmune® som har många användningsområden, alla relaterade till ett starkare immunsystem. Särskilt intressanta grupper är aktiva barnfamiljer, idrottsutövare, elitmotionärer, människor med en stressig vardag och seniorer.

Hur fungerar betaglukanen Wellmune®
Genom att äta Holistic ImmunBalans varje dag ger du ditt immunsystem ett försprång i kampen mot patogener. Patogener är ett samlingsnamn för alla levande smittämnen såsom bakterier, virus, svampar och parasiter som kan göra oss människor sjuka.

Många patogener bär på ofarliga kolhydrater av typen betaglukaner, som inte kan brytas ner av matsmältningssystemet. Därför har vårt immunsystem under mänsklighetens historia lärt sig att känna igen betaglukaner som varningsflaggor.
Denna försvarsmekanism utnyttjas av Holistic ImmunBalans som innehåller en patenterad betaglukan från bagerijäst (Wellmune®). Det gör att immunsystemet aktiveras och står redo att hantera patogener när du tar Holistic ImmunStark.
När ska jag äta Wellmune®

Det är viktigt att ta Wellmune® i förebyggande syfte. När du börjar känna av förkylningssymptom eller när du väl är förkyld är det bra att komplettera med örter som t.ex. ÖrtoIFoch echinacea.

Säkerhet
Du kan ta Wellmune® dagligen utan biverkningar.
Wellmune® är kosher, halalgodkänd, innehåller inga allergener, är GMO-fri och glutenfri. Wellmune® är säkerhetsgodkänd av FDA (Generally Recognised As Safe, GRAS) och den är ”novel food”-godkänd i EU och i Kina. Wellmune® är även Informed-Sport®-certifierad och Informed-Choice®-certifierad.

Stäng det öppna fönstret för idrottare
Efter maximal idrottsprestation har man normalt ett försämrat immunförsvar under 2–6 timmar och det återhämtar sig långsamt under 24 timmar. Detta kallas för det öppna fönstret, då du är mer mottaglig för infektioner.
Risken för att bli sjuk ökar kraftigt vilket alla toppidrottare har erfarenhet av. Om du blir sjuk tappar du viktig träningstid och prestationsförmåga och du måste starta om din träning på en lägre nivå. Studier visar att Wellmune® stänger det öppna fönstret.

Innehåll
60 vegetabiliska kapslar.

Ingredienser
Magnesiummalat
Wellmune® (1,3/1,6-betaglukan från saccharomyces cerevisiae)
Magnesiumaskorbat
Citrusbioflavonoider
Zinkpikolinat
Pyridoxinhydroklorid
Kolekalciferol
Kopparglukonat
Natriumselenit
Fyllnadsmedel (mikrokristallincellulosa)
Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

Innehåll per 2 kapslar (% av DRI)
Wellmune® 250 mg (*)
Vitamin C 200 mg (250)
Bioflavonoider 50 mg (*)
Vitamin D20 µg [800 IE] (400)
Vitamin B6 10 mg (714)
Koppar 1 mg (100)
Zink 10 mg (100)
Selen 100 µg( 182)
Magnesium 100 mg (27)

Dosering vuxna
2 kapslar per dag eller enligt rekommendation.

Förvaring
Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Holistic ImmunStark är ett kosttillskott.