Jojobaolja, 125 ml - Aroma Creative

Pris:
239 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Jojobaolja är en av de bästa ingredienserna för kosmetiskt bruk. Absorberas väldigt lätt och erbjuder djup återfuktning. På grund av sin härliga färg kallas den också "den gyllene hudoljan". Jojoba har en mycket god hållbarhet och en naturlig solskyddsfaktor på 4, vilket gör den till en bra sololja. Jojoba stelnar i kylskåpstemperatur.

AROMA Jojobaolja är en näringsrik kallpressad  vegetabilisk olja som är en av de bästa ingredienserna för kosmetiskt bruk. Absorberas väldigt lätt och erbjuder djup återfuktning. Idealisk för varje hudtyp. Den passar både torr och fet hud då den hjälper till att balansera talgkörtelproduktionen. Den gör torr och spröd hud sammetslen och elastisk och låter den verka ungdomligt fräsch. Jojoba-oljan är också mycket omtyckt i samband med acneproblem eftersom den är inte portilltäppande. Den är en fantastisk olja till hårinpackning vid torr hårbotten och till klyvna hårtoppar.  På grund av sin härliga färg kallas den också "den gyllene hudoljan". 

Jojoba har en mycket god hållbarhet och en naturlig solskyddsfaktor på 4, vilket gör den till en bra sololja. Jojobaolja har en hög smältpunkt och blir fast redan vid 15 grader C. Därför kan den bli tillfälligt fast i kall transport och i kylen, vilket inte påverkar oljans kvalitet.   

INCI: Buxus Chinensis