Koppar Plus 90t - Alpha Plus

Pris:
182 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Koppar Plus används bland annat vid näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys.

Koppar är bland annat viktigt för kroppens energiomsättning. Kombinationen av näringsämnen bygger på forskning på näringsmässiga behov och relationer mellan olika näringsämnen i kroppen.

Kalium Plus är utvecklad av Trace Elements, Inc. i USA. Den används i samband med näringsbalansering enligt rekommendation efter en hårmineralanalys. Bor du i Örnsköldsvik så rekommenderar vi att du gör din hårmineralanalys hos Frida Brännholm Body & Soul.

• Koppar bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal järntransport i kroppen samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

• Riboflavin bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar och till att minska trötthet och utmattning.

Rekommenderat intag
1 tablett, en till två gånger dagligen i samband med måltid. Om du är känslig kan illamående i samband med intag uppstå. Detta speciellt om du tar produkten på morgonen och på tom mage. Ta då produkten senare under dagen tillsammans med mat.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), koppar (kopparbisglycinat (Albion TRAACS®)), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), riboflavin (B2-vitamin), ytbehandlingsmedel (veg. glycerol, hydroxipropylcellulosa).

Näringsvärden
Innehåll per dagsdos om  1 tab  (DRI*%)
Koppar  2,0mg  (200)
Riboflavin  0,5mg  (36)
*Dagligt referensintag (DRI).