Kyolic AGE Original

Pris:
169 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kyolic Aged Garlic Extract Original är ett modernt kosttillskott som innehåller 600 mg vitlöksextrakt (Aged Garlic Extract™) som bidrar till:
 
  • Bibehållen hjärthälsa
  • Normala kolesterolvärden
  • Immunsystemets normala funktion

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE™) Original innehåller ett kallextraherat vitlöksextrakt från Kalifornien, som lagrats i 18-20 månader på stålfat. Den särskilda framställningsmetoden eliminerar illaluktande och fettlösliga svavelämnen, vilket resulterar i ett luktfritt extrakt som kan konsumeras utan att orsaka kroppsdoft. Tillverkningsmetoden gör dessutom att Kyolic Aged Garlic Extract stabil och är skonsam för magen.

Kyolic standardiseras med SAC (S-allyl Cysteine), en vattenlöslig och lukftfri svavelförening som är karaktäristisk för Kyolic Aged Garlic Extract.

Användning
1 tablett dagligen i samband med måltid.

Ingredienser
Kallextraherat vitlöksextrakt: Aged Garlic Extract (AGE) (Allium sativum), förtjockningsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Innehåll per dagsdos  1 kapsel
Vitlöksextrakt (AGE™)  600 mg

Förvaring
Torrt i rumstemperatur.

Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.