Lattemix Matcha & Probiotika

Pris:
159 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Matchalatte med Levande Bakteriekultur och Vanilj är den mest utsökta mjölkfria och kokosbaserade latten du någonsin upplevt! Den här instant-blandningen kombinerar grönt matchatepulver med kokosmjölk, kokospalmsocker, kanelextrakt och vanilj tillsammans med levande bakteriekultur. Japansk matcha är världskänt. Organic Traditions Premium Matcha är gjord av certifierat ekologisk, tidigt skördad Tencha. Den är odlad i skuggan, med knoppar som handplockas och mals till ett fint, jadegrönt pulver, för att behålla smak och arom. Produkten innehåller järn, som bidrar till immunsystemets normala funktion*.
 
För att göra en perfekt, krämig Matchalatte, vispa 1 matsked pulver i 1 3/4 dl varmt vatten (ej kokande). Alternativt, gör en kall latte i mixer eller shakerflaska. Du kan även tillsätta pulvret i din favoritsmoothie. Du kan blanda vår Matchalatte med ditt favoritkaffe, eller prova den i kombination med andra Organic Traditionsblandningar som gurkmejalatte, kakaopulver eller macaccino dryckesblandning.
 
*Effekten uppnås vid intag av två koppar. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
 
Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Ingredienser
Ekologiskt kokospulver (52,415%), ekologiskt kokospalmsocker (29,92%), ekologiskt grönt matchatepulver av premiumkvalitet (12,45%), havssalt (2,09%), CO2 superkritiskt dubbelextrakt av ingefära (1%), CO2 superkritiskt dubbelextrakt av kanel (1%), ekologisk vaniljarom (1%), Bacillus coagulans (0,125%).

Storlek: 150g

Näringsdeklaration
Energi (kJ/kcal): 1977/473
Fett (g): 33.0
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 44.0
varav sockerarter (g): 27.0
Protein (g): 0.0
Fiber (g): 0.0
Salt (g): 2.10

Allergener
Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt och mandel.