Lattemix Turmeric Gold - Pukka

Pris:
89 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Det här är en ekologisk lattemix med gurkmeja, kardemumma och saffran. Ljusa upp din dag med den gyllene glöden från dessa ekologiska kryddor som tillsammans med läckra aromatiska kryddor är den perfekta koffeinfria lattemixen.
 
- Gurkmeja består av kurkumin, ett ämne som kan kontrollera inflammatoriska reaktioner i kroppen
- Kardemumma stödjer matsmältningen och hjälper till att upprätthålla imunförsvaret
- Saffran underlättar matsmältningen
 

 
Tillaga din Pukka latte så här:
Värm 2 1/2 dl av din favoritmjölk, gärna växtbaserad så kallad mylk. Blanda 2 tsk av lattemixen med en mindre del av mylken till en massa i en kopp. Häll i resten av mylken och rör om noggrant Söta eventuellt med lite ekologisk honung.

Ingredienser
Kokosmjölkspulver*, Blue Weber agaveinulin*, gurkmejarotpulver (22,7%)*, ingefärarotpulver (3%)*, kardemummakapselpulver (1,25%)*, riskoncentrat*, holistiskt kanelextrakt*^ , holistiskt ingefäraextrakt ^ (0,5%)* , kardemummakapselextrakt ^ (0,075%)*, saffransmärkespulver (0,01%)*. *=ekologiskt certifierade ingredienser. ^=innehåller icke-ekologiskt klumförebyggande medel kiseldioxid.

Näringsdeklaration
Energi (kJ/kcal): 1831/436
Fett (g): 15.7
varav mättat (g): 13.4
Kolhydrater (g): 66.3
varav sockerarter (g): 5.8
Protein (g): 4.2
Salt (g): 0.03

Produktbeteckning
Ekologiskt örtdryckspulver.

Storlek
90g

OM PUKKA
Pukka skapar ekologiska teer och kosttillskott som är sprängfyllda med det absolut bästa naturen har att erbjuda för att locka fram glädje och hjälpa människor att leva ett hälsosamt och balanserat liv.