Magnesiumspray Ultra (med MSM) 118ml

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
  • Återfuktande för huden
  • Avslappnande
  • Bra vid träningsvärk
  • Magnesiumtillskott via huden
  • Naturprodukt

Prova gärna magnesiumolja om du har tex knottrig hud, spända muskler, muskelvärk, träningsvärk, kramp i vaderna. Magnesium gör att muskler och nerver slappnar av. Det är även återfuktande och exfolierande för huden.

Transdermalt magnesium löser upp döda hudceller och återfuktar huden på ytan. De små magnesiumjonerna kan även lätt ta sig igenom huden och nå ut i cirkulationen.

Magnesiumolja Ultra är ett magnesiumtillskott, speciellt framtaget för att förse kroppen med magnesium genom huden och därmed förbipassera matsmältningssystemet. Detta ger ett snabbt upptag in i cellerna och man blir inte lös i magen. Magnesiumolja är inte en "olja" som namnet antyder men kallas ofta så eftersom den höga koncentrationen av magnesiumklorid i vatten ger en oljeliknande konsistens. Ancient Minerals magnesiumolja Ultra innehåller högkoncentrerat rent magnesiumklorid utvunnet ur den fossila havsbädden Zechstein ca 2km under marken i det som idag är Holland. Dessa djupa underjordiska avlagringar har legat orörda i 250 miljoner år och har inte utsatts för vår tids föroreningar.

MSM (metylsulfonylmetan) har länge uppskattats som en överlägsen form av svaveltillskott. När den används på huden kan den göra upptaget av magnesiumjonerna genom huden mer effektivt. Ancient Minerals använder OptiMSM®, världens renaste standard för MSM.

Spraya direkt på kroppen eller i handflatan och smörj in huden ordentligt. Applicera generöst, du kan inte överdosera. Undvik att applicera på skadad hud.

1 ml innehåller ca 55 mg elementärt magnesium och 40 mg elementärt svavel (ca 6 pumptryckningar).

Magnesiumolja Ultra är inte lika koncentrerad som vanlig magnesiumolja. Om du har känslig hy kanske du ändå upplever att det sticker eller svider lite på huden efter applicering. Torka eller skölj då bort överflödet efter ca 20 min.


Innehållsförteckning
Vatten, magnesiumklorid, metylsulfonylmetan (MSM).

118 ml