Massageolja + OptiMSM

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
200 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En 100% naturlig kroppsolja med OSIMAGNESIUM som absorberas lätt av huden under massage. Vår mest verksamma massageolja eftersom vi har tillsatt Opti-MSM för leder, muskulatur och bättre upptagningsförmåga. En perfekt massageolja som med fördel kan användas för idrottsmassage, rehab, inflammerad muskulatur eller svaga leder. Oljan kan naturligtvis lika bra användas för personer utan skador som vill ha magnesium och Opti-MSM på huden i samband med insmörjning. Utan doft- och parfym.

En kroppsolja som ger en mjuk tunn känsla på huden. Genom att smörja oljan på huden med ½ till 1 tesked dagligen (2,5 ml – 4 ml) får man i sig dagsbehovet av magnesium. Har du känslig hud, börja gärna med en lägre dos eller prova OSIMAGNESIUM Massage Oil Sensitive. Uppfattar du att produkten sticker lite vid applicering är detta på grund av att produkten är verksam. OSIMAGNESIUM produkter kan med fördel används varje dag. Appliceringsbar flaska som finns i 100ml och 200 ml.

OSIMAGNESIUM är hudvårdsprodukter innehållande den naturliga mineralen magnesium som hämtats från det gamla Zechstein havet, som är dolt tusentals meter ner i jordskorpan. Detta är vår renaste magnesiumkälla eftersom läget skyddats mot den moderna negativa miljöpåverkan. Denna farmaceutiskt rena och högeffektiva mineral bryts sedan ner med hjälp av toppmoderna biotekniska metoder och används i OSIMAGNESIUM’S produkter.

Varför behöver vi magnesium i hudvårdsprodukter?
·       Hjälper kroppen att återhämta sig.
·       Får kroppen att slappna av och gör att du sover bättre.
·       Stärker kroppens skelett och är viktigt när vi åldras.
·       Behövs för att stärka vårt immunförsvar.
·       Minskar träningsvärk & kramper.
·       Minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
·       En byggsten för celler & nerver. Minskar trötthet.

Ingredienser
Aqua, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Methylsulfonylmethane (MSM)