NAF GastriAid 1,8 kg

Pris:
649 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Till hästar med stressrelaterade matsmältningsproblem med risk för magsår. Innehåller naturligt anticida som skyddar magslemhinnan mot syraattacker samt pre-och probiotika som balanserar pH-nivåerna i tarmmiljön. Stödjande örtbas för skydd och underhåll av tarmkanalen.

Förekomsten av magsår hos hästar ökar, och inte enbart hos högpresterande hästar. GastriAid är en ekonomisk lösning för att tillföra ett dagligt stöd vid stressrelaterade matsmältningsbesvär. Dess avancerade sammansättning har skapats av världsledande veterinärdietister. GastriAid innehåller naturligt antacida, som hjälper till att stödja magslemhinnan mot syraattacker, medan pre-och probiotika hjälper till att balansera pH-nivåerna i tarmmiljön. Dessa ingredienser, tillsammans med ett örtbaserat stöd, arbetar för att ge dagligt stöd och underhåll av tarmkanalen. GastriAid kan även rekommenderas för hästar som tidigare utfodras med GastriVet och där ett förbättrat resultat visats som både du och din veterinär är nöjda med.

Ingredienser
Sammansättning
Psyllium-frön (groblad), Natriumbikarbonat, Kalciumkarbonat, Gräsmjöl, Rapsolja, Bryggerijäst, Veteprotein, Oligofruktos (torkad), Extrakt av Saccaromyces cerevisiae, Natriumklorid.

Tillsatser (per kg)
Bindemedel:
Bentonitlera  1m558i   497.000 mg
Smältbarhetsförbättrande medel:
Saccharomyces cerevisiae
NCYC Sc47   4b1702 1x1011 cfu

Vid utfodring 60g per dag, varar en 1,8 kg burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens
SWE: Karensfritt   
FEI: Karensfritt