NAF GastriVet 2 kg

Pris:
1 189 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En helt naturlig produkt utvecklad av världsledande veterinärer och dietister. Kliniskt bevisad att ge stöd vid förekomsten av magsår. Utformad för att kunna ges både under och efter en veterinärmedicinsk behandling.

GastriVet lanseras med stöd av publicerade kliniska tester och ger premium support till hästar med stressrelaterade matsmältningsbesvär. Det är en helt naturlig, näringsrik produkt som utvecklats av världens ledande veterinärmedicinska forskare och dietister, och rekommenderas av engelska veterinärer.

Den kliniskt bevisade sammansättningen stödjer frånvaron av magsår och stödjer naturliga antiinflammatoriska processer i tarmen, hjälper till att stödja magslemhinnan från syraattacker och balanserar pH värden i tarmen.

I en studie på universitetet i Wien, visade resultatet att 64,7% av hästar som kompletteras med GastriVet, visade på minskning av antal sår och svårighetsgraden av sår under 21 dagars behandling. GastriVet används med fördel som en del av vården, efter en veterinärmedicinsk behandling.

Vid utfodring 66g, varar en 2 kg burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens
SWE: Karensfritt   FEI: Karensfritt

Sammansättning
Bockhornsklöver, Psyllium-frön (groblad), Dikalciumfosfat, Veteprotein, Löv från läkemalva, Rapsolja, Gräsmjöl (lucerne), Magnesiumoxid, Bryggerijäst, Lakritsrot, Natriumklorid, Mynta, Torkad morot, Extrakt av Saccaromyces cerevisiae, Oligofruktos (torkad), Omija-bär, Nypon, Frön från Mariatistel, Gurkmeja, Maskrosblad, Torkad morot, Torkad Chlorella (grönalg), Ingefära, Ginkoblad, Rosmarin

Leveranstid: ca 5-7 dagar

Mer information: http://www.naf-equine.eu/se/veterinar-support/gastrivet