NAF M Power 900g

Pris:
869 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
M Power är en unik naturligt utformad formula som är rik på aminosyror vilket är viktigt för hälsosam tillväxt av muskelvävnad. Innehåller även antioxidanter som arbetar tillsammans med utvalda örter för att säkerställda smidig och hälsosam muskelfunktion. Innehåller levande jästkultur och väsentliga vitaminer.

M Power är rikt på aminosyror, näringsämnen, vitaminer och antioxidanter och är utformat för att stödja naturlig muskelutveckling. Aminosyrorna (byggstenen för protein) är viktiga för den hälsosamma tillväxten av muskelvävnad och de kraftfulla antioxidanterna som arbetar med utvalda örter säkerställer en smidig och hälsosam muskelfunktion. Dessa ingredienser stöttas sedan med nödvändiga vitaminer och spårämnen som är viktiga för att hästen ska kunna prestera. Detta tillsammans med riktade näringsämnen, som levande jästkultur, optimerar mag- och tarmhälsan och matsmältningsprocessen och möjliggör ett effektivt upptag av de viktiga muskelbyggande ingredienserna.

Fodertillskottet kan ges till unga, växande hästar, till hästar som ska byggas upp efter vila eller till hästar som påvisar tecken på muskelslitage. Tillskottet är även till stor hjälp under rehabilitering där sidoskillnader eller svaghet ses.

Utfodrat som en del av den dagliga dieten hjälper M Power till att upprätthålla optimal muskelstyrka, kraft och uthållighet hos vältränade tävlingshästar eller i perioder hos den växande hästen.

Tillsätts till daglig fodergiva. Utfodra tillskottet i minst fyra veckor innan ny bedöming av muskelhälsa och kondition görs. Produkten bör förvaras torrt och svalt.

Vikt: 900 g

Vid utfodring 30g per dag, varar en 900g burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens
SWE: Karensfritt   FEI: Karensfritt

Se fullständig information och innehållsförteckning här >>