NAF Slim 3,3 kg pellets

Pris:
599 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Utfodras för att främja ett hälsosamt hälsotillstånd och ge stöd till insulinets verkan och normala blodsockernivåer hos hästar och ponnyer som är benägna att gå upp i vikt. Lämpligt för fångkänsliga hästar.

Till hästar som verkar leva på luft och som fortfarande är överviktiga. Den självklara lösningen kan tyckas vara att minska deras intag av föda, men detta kan då resultera i att hästen drabbas av vitamin- och mineralbrist. Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott. Det tillför viktiga mikronäringsämnen till hästar som står på strikt foderdiet. Den unika blandningen av ingredienser arbetar i kombination med havsextrakt (sjögräs), som stimulerar ämnesomsättningen och tillför det dagliga behovet av vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter.

Slim bör utfodras i kombination med en strikt kalorifattig diet och anpassad träning för hästens behov.

Vid utfodring 110g per dag, varar en 3,3 kg burk ca 30 dagar.

Tävlingskarens
SWE: Karensfritt   FEI: Karensfritt

Sammansättning
Gräsmjöl, Sjögräsmjöl, Solrosfrö, Torkad morot, Nypon, Magnesiumoxid, Gurkmeja, Mynta, Björnbärsblad, Rapsolja, Blåbär

Slim är ett naturligt metaboliskt viktreducerande stöd till hästar som lätt bildar fettdepåer. Ger stöd till insulinets verkan och normala blodsocker nivåer hos hästar & ponnyer som är benägna att gå upp i vikt trots strikt foderdiet och regelbunden träning

Hästar & Ponnyer
g/dagMått/dag
600kg+1653
400-600kg1102
Upp till 400 kg551