Oakwood Läderbalsam

Pris:
129 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Unikt läderbalsam med naturliga ingredienser som bevarar, mjukgör och skyddar. Neutralt färgad och gör inte lädret mörkare, skyddar sömmar och stöter bort vatten. Lätt att applicera.

Oakwoods berömda läderbalsam ger intensiv återfuktning av häst- och ridutrustning, samtidigt som det mjukar läder och stöter bort vatten och fläckar för att skydda din utrustning totalt. Oakwood Leather Conditioner är perfekt för regelbunden användning på dina nya och gamla sadlar, seleutrustning, stövlar och tillbehör. Perfekt även för exotiska läder. Detta unika läderbalsam innehåller en noggrann balans av naturliga närande vaxer och oljor av lanolin, bivax, emu olja, TeaTree och eukalyptusolja. Regelbunden användning av Oakwood Leather Conditioner hjälper till att bibehålla och förbättra motståndskraften och hållbarheten hos dina läderartiklar.

Genom att använda Oakwoods lädervårdsprodukter förblir alla dina läderutrustning kvalitetsskick.

Leather Conditioner används till
Sadlar, träns, grimmor, selutrustning, skor, stövlar, handväskor, Skinnjackor och andra läderartiklar.

Hur använder du denna produkt:
Ta bort alla beslag och spännen och använd en lätt fuktad trasa för att torka av läderytan för att ta bort lös smuts, damm, hår eller fukt. Tvätta vid behov med Oakwoods Glycerine Leather Cleaner eller Liquid Saddle Soap.
  1. Applicera en liten mängd et med svamp eller en mjuk trasa på hela läderytan.
  2. Låt balsamet tränga igenom lädret i 5-10 minuter.
  3. Torka av läder med en mjuk trasa.

Innehåll
Emu-olja, Lanolin, Tea Tree olja och Eukalyptusolja