Oakwood Läderolja 500 ml

Pris:
229 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Enkel att applicera – sprayas på din utrustning Innehåller endast naturliga ingredienser.

Läderolja som skyddar nytt läder, mjukar upp och ger näring till gammalt och torrt läder. Den hjälper till att förhindra uttorkning. Den är dessutom mycket lätt att applicera då den sprayas på din utrustning.

Oakwood Leather Oil mjukar upp, återställer och ger näring åt gammalt läder och förhindrar ytterligare torkning och försämring av all hästutrustning så som t.ex. sadlar, träns och seleutrustning. Perfekt för att göra nytt läder vackert, mjukt och smidigt.

Som alla Oakwoods produkter innehåller Leather Oil naturliga ingredienser inklusive Neatsfoot Oil och lanolin.

Genom att använda Oakwoods lädervårdsprodukter hålls din läderutrustning i kvalitetsskick.

Används till: Sadlar, träns, selar och annan läderutrustning.

Tips hur du använder denna produkt:
  1. Ta bort alla beslag och spännen och använd en lätt fuktad trasa för att torka av läderytan för att ta bort lös smuts, damm, hår eller fukt. Rengör gärna lädret med Oakwoods Glycerine Leather Cleaner eller Liquid Saddle Soap och rengör lädret.
  2. Spraya ett jämnt lager av läderoljan direkt på lädret.
  3. 3 Fördela oljan över ytan med en ren trasa och låt den tränga in.
  4. 4 Torka av eventuell överflödig olja. Innhåller Lanolin, Lanolin.

TIPS FÖR BÄSTA RESULTAT Rengör läderytan med Oakwoods Glycerine Leather Cleaner eller Liquid Saddle Soap före oljning. Applicera olja på skinnets ”grova” eller köttiga sida och var försiktig när du applicerar produkten på sadelgjordsstroppar och stigläder. Överdriven oljning kan försvaga dessa sektioner. Var medveten om att oljan kan ge fläckar på kläder.