Oakwood Leather & Synth Wipes 20st - Servetter

Pris:
145 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Rengör och vårdar din läder- och syntet utrustning. Extra stora (300 mm x 200 mm) Extra tjocka.

Oakwood Everyday Leather & Synthetic Wipes, torkdukar / våtservetter tar försiktigt bort damm, smuts och smuts från läder och syntetiska ytor. Den unika läder- och syntetformuleringen återfuktar artiklarna för att bibehålla mjukhet och glans. Den skyddar artiklar från färgblekning och försämring i samband med vardagligt slitage.

Oakwood-läder och syntetiska torkdukar är tillverkade med karnaubavax för att återställa, skydda och polera till en glänsande yta i en enkel process. Perfekt för användning på sadlar, stigbyxor, träns, selar, chaps, stövlar, handskar, skor mm. Perfekt att ha med på tävling/resa eller i stallet till vardags.

EXTRA STORA / EXTRA tjocka för att kunna användas längre och på större ytor. 20 st torkdukar per förpackning som är 300 mm X 200 mm.

Användning av Oakwoods lädervårdsprodukter garanterar att alla dina läderutrustningar hålls i kvalitetsskick.

Hur man använder den här produkten
  1. Dra försiktigt upp den återförslutningsbara klisterlappen och ta upp en torkduk / våtservett ur förpackningen. Återförslut förpackningen för att bibehålla fukten.
  2. Torka av den aktuella ytan och låt det torka naturligt. Innhåller Carnauba vax, rengöringsoljor

TIPS FÖR BÄSTA RESULTAT
Använd läder- och syntetiska våtservetter dagligen eller varje vecka för att rengöra och skydda läderutrustning. För djuprengöring, konditionering och långvarig vård av läderutrustning, använd våtservetter i kombination med Oakwood läderrengöring och läderbalsam.