Oakwood Sadeltvål 500 ml

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Tar effektivt bort smuts, stöv och andra fläckar. Kan användas med eller utan vatten. Doftfri Neutralt pH

Oakwood Liquid Saddle Soap, en effektiv och skonsam lädertvål som avlägsnar smuts, stöv och andra fläckar från dina sadlar, träns och allt annat häst- / ridutrustning.

Liquid Saddle Soap kan användas med eller utan vatten, den är starkare och mer koncentrerad än andra liknande produkter. Lädertvålen tar lätt bort smuts, stöv och fläckar från sadlar, selutrustning, stövlar och annan läderutrustning.

Denna lädertvål är ett effektivt rengöringsmedel som kan användas med eller utan vatten. Den är starkare och mer koncentrerad än andra liknande produkter. Den tar lätt bort smuts, fläckar och stöv från sadlar, seleutrustning, stövlar och annan läderutrustning.

Glycerin- och pH-balanserad formula som rengör lädret milt och skonsamt, återfuktar lädret i samband med rengöring och förhindrar att lädret att mörkna permanent.

Används på: Sadlar och ridutrustning, seldon, skor, ridstövlar, skinnjackor m.m.

Användning
  1. Ta bort alla beslag och spännen och använd en lätt fuktad trasa för att torka av läderytan för att ta bort lös smuts, damm, hår eller fukt.
  2. Applicera på läder med en mjuk, fuktig trasa.
  3. Gnugga väl innan du torkar av överflödigt rengöringsmedel med en torr trasa.

Innehåller: Glycerin

TIPS FÖR BÄSTA RESULTAT Använd en tandborste eller liknande mjukborste för att rengöra svåråtkomliga på din utrustning. Använd Oakwood Läderbalsam efter rengöring för att bevara och skydda ditt läder.