Pollenzym – Holistic

Pris:
199 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Slutsåld
Våren är en härlig tid då träden blommar, solen strålar och känslorna flödar. Njut av vårens alla dofter och ljud. Ta av dig skorna och känn jordens livskraft vibrera under dina fötter. Ta för dig av våren med alla sinnen och njut!

Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Ingefära bidrar till att upprätthålla optimal funktion i de övre luftvägarna och skyddar luftvägarnas slemhinnor. Quercetin är en bioflavonoid som ökar upptaget av C-vitamin.

Innehåll
60 vegetabiliska kapslar.

Ingredienser
Bromelain
Fyllnadsmedel (riskli)
Ingefäraextrakt
Quercetin
Rödalgextrakt
Kelp
Askorbinsyra
Superoxiddismutas (SOD)

Innehåll per dos
Innehåll Två kapslar% av DRI
Bromelain6 miljoner PU*
Superoxiddismutas140 IU*
Ingefäraextrakt100 mg*
Quercetin50 mg*
Kelp50 mg*
Rödalgextrakt50 mg*
Vitamin C20 mg25
Enzymaktivitet enligt FCC = Food Chemical Codex
*DRI = Dagligt referensintag saknas


Dosering vuxna
1 kapsel två gånger per dag eller enligt rekommendation.

Intas bäst mellan måltiderna. Börja gärna 2–4 veckor före pollensäsongen. Kan även intas direkt när pollenproblem uppstår. Vid stora behov av support kan dosen ökas till 3–4 kapslar/dag.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Kontraindikation
Allergi mot någon ingrediens. Används med försiktighet vid intag av blodförtunnande medel, i synnerhet Waran. Vid intag av Trombyl och liknande kan lägre dos Pollenzym intas. Används med försiktighet vid graviditet och amning.

Förvaring
Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Livstil: Vegan
Fri från: Sötningsmedel, Mjölk, Gluten, Soja, GMO

Holistic Pollenzym är ett kosttillskott.